Hikayemiz

Hikayemiz

İnsanlık tarihi  hayallerin tarihidir. Ancak insanlığın hız kazandığı ve hayal edilenlere ulaşmak için gereken sürenin kısaldığı çağda yaşıyoruz. Hayalleri olanların hedefleri vardır, hedeflerin olması ise başarının olmazsa olmazdır. Sağlıkta, teknolojide, bilişimde... Elde ettiğimiz her başarıda en temel etken hayaldir. Yaşadığımız günler gösteriyor ki; hayalleri olmayanların geleceğe dair bir sözleri de olmayacaktır.
 
İşte "meditial" de üniversite öğrencisi üç arkadaşın hayallerinin ürünüdür. sosyal medyanın gücünden yararlanılarak, sağlık alanında  hasta - hekim, hasta- hasta ve hekim- hekim arasındaki iletişimi güçlendirerek; sağlıkta bilgi kirliliğinin önüne geçmeyi, sağlık bilincinin gelişmesini ve sağlığa en doğru kanallardan ulaşabilmeyi hedeflemektedir. Bu hedeflere ulaşmaktaki en temel ilke ise etik değerlerden taviz vermemek ve güvenilirlik olmalıdır. Projenin sahipleri, güvene dayanmayan hiç bir ilişkinin uzun soluklu ve başarılı olamayacağına yürekten inanmaktadırlar.
"Meditial" dünyada ‘’health communication’’ olarak bilinen, sağlık alanında yazılmış bir tezdir. İçeriği itibariyle sosyal medyayı en verimli şekilde kullanabilecek zenginliğe sahip olup, alanında benzersizdir. "Meditial" ulusal alanla sınırlı olmayıp, bütün insanlığı kuşatacak bir vizyona sahiptir. 
 Sağlığa ve insanlığa en güzel katkılar sunmak umuduyla...